Kouzlo pečení a pomalosti

4 / 4
Sdílejte:
I po letech to Maškrtnici u trouby baví stále stejně. „Pořád nevím všechno, ani zdaleka. Pořád dělám chyby. Typicky mi překyne těsto. Nechám ho v ošatce na tři hodiny, vrátím se za šest a je z něj skoro kvas. Většinou mi do toho nějak vstoupí život.“
Foto: Maškrtnica
I po letech to Maškrtnici u trouby baví stále stejně. „Pořád nevím všechno, ani zdaleka. Pořád dělám chyby. Typicky mi překyne těsto. Nechám ho v ošatce na tři hodiny, vrátím se za šest a je z něj skoro kvas. Většinou mi do toho nějak vstoupí život.“
Foto: Maškrtnica
I po letech to Maškrtnici u trouby baví stále stejně. „Pořád nevím všechno, ani zdaleka. Pořád dělám chyby. Typicky mi překyne těsto. Nechám ho v ošatce na tři hodiny, vrátím se za šest a je z něj skoro kvas. Většinou mi do toho nějak vstoupí život.“
Foto: Maškrtnica
I po letech to Maškrtnici u trouby baví stále stejně. „Pořád nevím všechno, ani zdaleka. Pořád dělám chyby. Typicky mi překyne těsto. Nechám ho v ošatce na tři hodiny, vrátím se za šest a je z něj skoro kvas. Většinou mi do toho nějak vstoupí život.“
Foto: Maškrtnica
I po letech to Maškrtnici u trouby baví stále stejně. „Pořád nevím všechno, ani zdaleka. Pořád dělám chyby. Typicky mi překyne těsto. Nechám ho v ošatce na tři hodiny, vrátím se za šest a je z něj skoro kvas. Většinou mi do toho nějak vstoupí život.“
Foto: Maškrtnica
I po letech to Maškrtnici u trouby baví stále stejně. „Pořád nevím všechno, ani zdaleka. Pořád dělám chyby. Typicky mi překyne těsto. Nechám ho v ošatce na tři hodiny, vrátím se za šest a je z něj skoro kvas. Většinou mi do toho nějak vstoupí život.“
Foto: Maškrtnica
I po letech to Maškrtnici u trouby baví stále stejně. „Pořád nevím všechno, ani zdaleka. Pořád dělám chyby. Typicky mi překyne těsto. Nechám ho v ošatce na tři hodiny, vrátím se za šest a je z něj skoro kvas. Většinou mi do toho nějak vstoupí život.“
Foto: Maškrtnica
I po letech to Maškrtnici u trouby baví stále stejně. „Pořád nevím všechno, ani zdaleka. Pořád dělám chyby. Typicky mi překyne těsto. Nechám ho v ošatce na tři hodiny, vrátím se za šest a je z něj skoro kvas. Většinou mi do toho nějak vstoupí život.“
Foto: Maškrtnica