Začátkem března se kromě stávajícího menu budou v La Verandě podávat speciality z hub. A rozhodně ne tak ledajaké. V podání týmu La Veranda je na co se těšit.
Smrže a kačenky se rozvoní kuchyní a hosté budou moci ochutnat hned tři pokrmy s jarními houbami. Holub, kačenky, pistácie a bramborové pyré okouzlí každého. Neobvyklá kombinace, která po prvním soustu volá po dalším. Pocit vítejte a neodcházejte je zcela vystihující. Druhou houbovou specialitou je Tagliolini, smrže, petržel a gran moravia. Tuzemský akcent je v tomto pokrmu zřejmý, umocněný sílou okamžiku. Posledním z trojice je Mořský jazyk, parmská šunka, zeleninová terinka a smržové velouté. Úžasný vizuální i gastronomický zážitek, na který se nezapomíná.
Na jarní houby nemusíte do lesa, stačí zajít do historické Prahy a jen pár kroků od známé Pařížské ulice zaskočit do opojné La Verandy.
Najdete nás na adrese: Elišky Krásnohorské 10/2, Praha 1 – Josefov