Jídlo

Zdraví začíná v jádru buňky

Brandstory

Modlitba za maso. Představení BEEF zve na baštu i umělecký zážitek

Kultura

Pořád mám pokušení otevřít si vlastní pekárnu. I mně překyne těsto, pečení je ale meditace, říká Maškrtnica

Jídlo

Voda před jídlem, přerušovaný půst, žádná tepelná úprava. Odbornice rozebírá trendující tipy na hubnutí

Výživa

Je důležité, aby ženy držely pospolu a pomáhaly si, říká zakladatelka bistrotéky

Napsáno pro...

A kde máte majitele nebo alespoň manžela? České šéfkuchařky, které nastolují trendy

Jídlo

Ženy v rondonu. České šéfkuchařky, které udávají trendy v jídle a vedou své vlastní podniky

Gastronomie

Když tělo bojuje samo se sebou. Démon Jordana Haje žije v zrcadle a nedá se předvídat

Mužské kruhy

Zkušenost, která je nepřenosná. Jak Čestmír Strakatý po letech uzavřel příměří se svým tělem

Mužské kruhy

Mrkev, jak ji neznáte. Pufovaný amaranth a omáčka z černého česneku od projektu ZE MĚ

Veganství

Veganská výzva: upečte si pizzu s pečenou hlívou a kapustou podle Kateřiny Jakusové

Veganská strava

Veganská výzva: Tacos s trhanou hlívou podle Adama Kubíka

Veganství

Nemoc se ke mně vrátila po šestnácti letech skrze dceru. Poruchy příjmu potravy jako generační kletba

Příběh

Respektovat tělo jakékoliv velikosti neznamená obhajovat obezitu, říká psychoterapeutka

Rozhovor

Její makronky a větrník lidé zbožňují. Peču díky nemocnému synovi, říká podnikatelka

Napsáno pro...

Originálně a se sociálním přesahem. Statek Apolenka proslavila kefírová zmrzlina

Napsáno pro...

Raději pětkrát na nákup než plýtvat, říká zakladatelka Fabrik Food Factory

Napsáno pro...

Veganů u nás přibývá, přesto za světem zaostáváme. Je důvodem jen masitá česká kuchyně?

Veganství

„Plast nemusí být špatný.“ Na nápad znovu použitelných nádob přišel po obědě, rozčílily ho obaly

Spolupráce

Nejlepší recept na kachnu se naučila v Londýně, pak si otevřela bistro. „Pochybovala jsem, zda to zvládnu“

Spolupráce
Popup se zavře za 8s