nové číslo Heroine právě v prodeji

Covid-19

Od studia jazyků k výstavní firmě

Napsáno pro...

Tvrdili jí, že se moc pozoruje a má deprese. Za bolesti a totální vyčerpání mohl únavový syndrom

Chronický únavový syndrom

Svou nemoc jste si nevymysleli. Dlouhý covid a chronický únavový syndrom

Zdraví

Ženy brzdí v podnikání i předsudky společnosti, hlavně když mají děti. Jak je podpořit?

Žena a podnikání

Urážky a nadávky. První ženský tým na fakultě bojuje proti dezinformacím, vlna sexismu je překvapila

Ženy a věda

Strach českých mužů: Uživím rodinu? Jde o brzdu v rovné péči o děti, zájem o otcovskou však roste

Otcovství

Krvácení silnější než dřív. Očkování proti covidu ovlivňuje průběh menstruace, potvrdily nové výzkumy

Menstruační zdraví

Covid jako nemoc z povolání? Učitelé mohou žádat o odškodnění

Covid-19

Týden v životě doktorky. S covidem na věčné časy?

Příběh

Kvůli covidu žáci opouštějí školu. Mají si dětství užívat bezstarostně, říká máma tří čerstvých domškoláků

Domácí vzdělávání

Kvůli covidu ze dne na den přišla o práci. Jako kurýrka mám neskutečnou svobodu, říká Denisa Najmanová

Kariéra

Cítím větší oboustranné pochopení. Líp rozumím dětem a rodiče líp znají mě, bilancuje covidový školní rok učitelka

Covid-19

Kvůli covidu se kontrabasista stal učitelem chemie. Práce se třídou je jako koncert, říká

Domácí vzdělávání

Nedáváme žádný korona-bonus, říká ředitel gymnázia, kde už mají písemnou maturitu za sebou

Maturity

Učitel výtvarky: Kontakt přes internet je jako mávání si přes ulici

Domácí vzdělávání

Učitelka z obchodní akademie pomáhá jako sestra v nemocnici. Nabíjí mě to a neřeším pak malichernosti, říká

Učitelka

Syn je bolestínek, ale ani jemu testy nevadí, říká máma rakouského školáka. Je šťastný, že je zpátky ve škole

Děti

S pandemií v zádech učí celý svět online. Jak teď studují Češi v zahraničí a cizinci u nás?

Domácí vzdělávání

Dlouhý covid neznamená jen únavu. Pacienti čelí zlehčování a informačnímu vakuu

Covid-19

Covid boří tradice. Letos budou Vánoce bez babiček, říkají české maminky v zahraničí

Škola
Popup se zavře za 8s